Verenigingen

Open dag bij Dorpshuis Willem de Zwijger in Rheden

Foto: Dorpshuis Rheden / Jannie de Jong

RHEDEN – Het Dorpshuis aan het Meester B. van Leeuwenplein is genomineerd voor ‘Het beste Dorpshuis van Gelderland’. Op zaterdag 9 september is er van 11.00 tot 15.00 een open dag in het Dorpshuis in Rheden. 

Iedereen is uitgenodigd een kijkje te komen nemen na de interne verbouwing die de afgelopen maanden heeft plaatsgehad. Het is de gelegenheid om kennis te nemen van de vele activiteiten die in het Dorpshuis plaats vinden.

Wethouder Ronald Haverkamp zal het Dorpshuis, na de verbouwing, om 11.00 uur heropenen.

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten