Verenigingen

Open Manegedag bij Stal te Bokkel in Eerbeek

Foto: Martin de Jongh / Studio Rheden

EERBEEK – Stal te Bokkel organiseert op zondag 17 september een Open Manegedag voor iedereen die wil komen kijken. De open dag in Eerbeek is van 11:00 tot 15.30 uur en gratis toegankelijk voor iedereen die wil kennismaken met de wereld van paarden en pony’s.

Op het programma staat onder meer: pony’s borstelen, ponyritjes, vele demonstraties met o.a. dressuur- en springlessen, carrousel, een rondleiding, schminken en hoefijzerwerpen.

De manege van Stal Te Bokkel ligt aan de rand van de bossen tussen Eerbeek en Laag-Soeren op Soerensezand Zuid 5 in Eerbeek.

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten