Bekende artiesten bij RhederArt in Dieren

Foto: Milan Goldbach

DIEREN – Theater RhederArt in Dieren heeft voor het komende seizoen weer een aantal bekende artiesten weten vast te leggen. Zo zijn er in de schouwburgzaal van het plaatselijke Theothorne optredens van Lenny Kuhr, Mathilde Santing en Jan Rot.

Minder beroemd misschien is het gezelschap Vuile Huichelaar, maar de dames trekken in Dieren altijd volle zalen. Ze komen in december met hun meezing-kerstshow naar Theothorne.

Naast de gevestigde namen is er in het programma veel ruimte voor jong talent. Ook als het om de genres gaat, heeft RhederArt voor veel afwisseling gezorgd: muziek, cabaret, dans, theater en meer. Het seizoen begint op zaterdag 23 september met de voorstelling ‘Vreemde Vogels’ van absurdistisch theatergezelschap Enge Buren. Kijk voor het hele programma op Rhederart.nl.