Verenigingen

Bekende artiesten bij RhederArt in Dieren

Foto: Milan Goldbach

DIEREN – Theater RhederArt in Dieren heeft voor het komende seizoen weer een aantal bekende artiesten weten vast te leggen. Zo zijn er in de schouwburgzaal van het plaatselijke Theothorne optredens van Lenny Kuhr, Mathilde Santing en Jan Rot.

Minder beroemd misschien is het gezelschap Vuile Huichelaar, maar de dames trekken in Dieren altijd volle zalen. Ze komen in december met hun meezing-kerstshow naar Theothorne.

Naast de gevestigde namen is er in het programma veel ruimte voor jong talent. Ook als het om de genres gaat, heeft RhederArt voor veel afwisseling gezorgd: muziek, cabaret, dans, theater en meer. Het seizoen begint op zaterdag 23 september met de voorstelling ‘Vreemde Vogels’ van absurdistisch theatergezelschap Enge Buren. Kijk voor het hele programma op Rhederart.nl.

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten