Loket Vrijwilligerswerk biedt workshops voor vrijwilligers

Foto: KNV EHBO Velp-Rozendaal.

RHEDEN – In het najaar biedt het ‘Loket Vrijwilligerswerk’ een aantal trainingen en workshops voor vrijwilligers aan. Iedereen die vrijwilligerswerk doet kan gratis deelnemen aan de geboden activiteiten.

Op 20 september staat bijvoorbeeld een voorlichting EHBO op het programma. De deelnemers krijgen algemene informatie over eerste hulp bij ongevallen en toepasbare tips.

De training ‘Effectief communiceren in een team‘ wordt aangeboden op dinsdagavonden 31 oktober en 7 november. Deze is bedoeld voor besturen en commissieleden van vrijwilligersorganisaties of bewonersinitiatieven die graag in een goed sfeer en harmonie actief zijn. In de training is veel ruimte voor interactie, oefenen en reflectie.

Op 10 en 17 november worden twee workshops gegeven: ‘Jezelf leren kennen’ en ‘In contact met de ander’. En de workshop ‘In contact met mensen met een autisme spectrum stoornis‘ wordt gegeven op 20 november. Kijk voor meer info op de website.