Verenigingen

Jaarlijkse Zomermarkt zaterdag in Dieren

Foto: Ed van Baal

DIEREN – Buurtvereniging Stenfert houdt op 16 september haar jaarlijkse zomermarkt in Dieren. De markt begint om 10.00 uur en start met de muziekkorps der voormalige schutterij uit Doesburg, zij openen de zomer markt.

Er zijn nog steeds plekken over om een marktkraam te huren. Op de markt is plek voor 50 tot 60 kramen. Een kraam is vier meter lang en een meter breed. Een kraam huren kost 25 euro.  Aanmelden kan via buurtverenigingstenfert.nl.

Naast de tientallen kramen is er muziek, een hapje en een drankje en voor kinderen is er onder meer een springkussen, een schminkster.

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten