Streeknieuws

14 bekeuringen uitgedeeld bij Lidl in Velp

Foto: politie

VELP – De politie heeft maandagmiddag veertien bestuurders op de bon geslingerd bij supermarkt Lidl in Velp. Een deel van de Noorder Parallelweg is een eenrichtingsweg maar niet iedereen heeft daar een boodschap aan.

De politie controleerde een uurtje na klachten uit de buurt. Binnen een uur kregen veertien bestuurders een bekeuring omdat ze toch zo naar de Lidl wilden rijden. De bestuurders kunnen binnenkort een bekeuring van 140 euro op de deurmat verwachten. De politie waarschuwt binnenkort vaker te controleren.

De gemeente Rheden besliste vorig jaar eenrichtingsverkeer in te stellen op een deel van Noorder Parallelweg. Bij de spoorwegovergang konden grote voertuigen, zoals vrachtverkeer voor de Lidl, vanaf de Larensteinselaan de Noorder Parallelweg niet goed in rijden als er gelijktijdig ook verkeer uit diezelfde straat komt. Dat zorgde volgens de gemeente voor onveilige situaties

Deel dit artikel:

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten