Verenigingen

EHBO-vereniging Velp-Rozendaal geeft cursus EHBO

Foto: Stichting Kluiskamp

VELP – De EHBO vereniging, afdeling Velp-Rozendaal, start bij voldoende deelname, op 2 oktober weer een beginnerscursus EHBO op de maandag van 19.30 uur tot 21.30 uur.

De cursusavonden worden gegeven in het verenigingslokaal in de Dr. A. van Voorthuijsenschool in de Schoolstraat 12 in Velp. Tijdens de cursus leert men hoe te handelen bij een ongeval in huis of op straat. Ook leert men onder andere reanimeren en omgaan met een AED.

De cursus is niet goedkoop. De kosten bedragen 185,– inclusief materiaal en examen. Maar diverse zorgverzekeraars vergoeden (een deel van) het lesgeld.

Foto: KNV EHBO Velp-Rozendaal.

De vereniging verzorgt ook herhalingslessen voor het geldig houden van het diploma, deze start op 21 september. Meer informatie over de vereniging en de cursus is te vinden op de website: www.ehbo-velp-rozendaal.nl.

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten