Verenigingen

Kinderen tot 12 jaar kunnen toverdiploma halen

Foto: Natuurmonumenten

RHEDEN – Kinderen tot en met 12 jaar kunnen binnenkort hun eigen toverdiploma behalen. Op zondag 1 oktober kunnen ze vier uur lang leren toveren tussen 11.00 en 15.00 uur in Nationaal Park Veluwezoom.

Kinderen kunnen natuurlijk ook zelf verkleed meedoen als echte heks of tovenaar. Kinderen kunnen bijvoorbeeld leren vliegen op de bezemsteel. Ouders mogen deze keer ook meedoen aan de tocht van 3 km lang. De OERRR Natuurdag duurt tot 17.00 uur.

Aanmelden kan via Natuurmonumenten.nl. De kosten variëren van 3,00 tot 9,00 euro.

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten