Verenigingen

Op excursie naar edelherten, tuinen of paddenstoelen

Foto: Jannie de Jong

RHEDEN – De IVN tuin in Rheden staat zondag 1 oktober van 11.00 tot 16.00 uur helemaal in het teken van de herfst. Het onderwerp ‘oogst’ staat hierbij centraal. De tuin is gelegen naast het bezoekerscentrum van Natuurmonumenten, Heuvenseweg 5a in Rheden.

Wie geen interesse heeft in tuinen kan op zondag 1 oktober ook op excursie. Het is namelijk weer bronsttijd. De edelherten strijden dan om de vrouwtjes en dat gaat met veel geweld en geluid gepaard.

De excursie duurt ongeveer drie uur en start om 07.45 uur. Kijk voor meer info op www.ivnoostveluwezoom.nl.

Foto: Natuurmonumenten

En wie niet van edelherten houdt kan op 2 oktober naar een wandeling in Velp waarbij op zoek gegaan wordt naar paddenstoelen. Deze begint om 9.30 uur op de parkeerplaats van het tennispark Beekhuizen duurt ongeveer 2,5 uur. Iedereen is welkom en aanmelden is niet nodig.

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten