Streeknieuws

Spookrijder op snelweg A12 is een 75-jarige vrouw uit Velp

Foto: Omroep Gelderland

ARNHEM – De spookrijder die donderdagavond een aanrijding veroorzaakte op de snelweg A12 bij Arnhem is een 75-jarige vrouw uit Velp. Dat meldt de politie. De Velpse reed tegen het verkeer in en botste op een auto die werd bestuurd door een 22-jarige vrouw uit Ede.

De politie kreeg donderdagavond meerdere meldingen dat er een spookrijder op de A12 reed. Met meerdere wagens ging de politie ter plaatse maar ondertussen was de vrouw al op een auto gebotst. De weg was daarna meerdere uren afgesloten.

De 75-jarige vrouw uit Velp en de 22-jarige vrouw uit Ede raakten gewond en werden met een ambulance naar het ziekenhuis vervoerd. De politie heeft gekeken of de Velpse alcohol gedronken had, maar dat bleek niet het geval. De politie onderzoekt nog hoe het kan dat de spookrijder op de verkeerde weghelft is gekomen.

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten