Verenigingen

Nog een weekje schilderen op het Ericaplein in Dieren

Foto: Cultuurbedrijf RIQQ Rheden

DIEREN – De muurschildering op de muur van de sporthal aan het Ericaplein in Dieren krijgt al vorm. Dierenaren van alle leeftijden werken samen aan het kunstwerk. Iedereen is van harte welkom om een kijkje te komen nemen.

Dit project is een initiatief van Cultuurbedrijf RIQQ in samenwerking met de gemeente, de Verfbrigade, de buurtvereniging en de ondernemersvereniging.

Met input van wijkbewoners is er een ontwerp gemaakt dat sinds 13 september door De Verfbrigade op de muur aangebracht wordt.  Het weekend van 29/30 september wordt de muurschildering feestelijk afgerond.

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten