Verenigingen

Inloophuis start programma Vrijetijdsbesteding

Foto: Inloophuis Dieren

DIEREN- Het Inloophuis start maandag 2 oktober om 10.00 uur met haar nieuwe activiteit Vrijetijdsbesteding. In het nieuwe verzamelgebouw ‘het Duynhuis’ vinden dit jaar van maandag tot en met donderdag weer veel activiteiten plaats.

Op maandag 2 oktober informeert het Inloophuis alle belangstellenden. Om 10.00 uur en om 11.00 uur presenteert het Inloophuis het aanbod tot het einde van het jaar.

In het Duynhuis is een hele vleugel van het gebouw ingericht voor vrijetijdsbesteding. Tijdens de openstelling is er dagelijks een lunch waar iedereen kan aansluiten. Voor deze lunch geldt een bijdrage van € 1,-. Deelname aan de activiteiten zelf is gratis. De vrijetijdsbesteding is van maandag tot en met donderdag open van 09.30 tot 16.30 uur.

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten