Verenigingen

Syrisch eten in Buurthuis de Poort in Velp

Foto: Buurthuis de Poort

VELP – Wie een keer Syrisch wil eten kan op donderdag 12 oktober vanaf 17.00 uur aanschuiven in Buurthuis de Poort aan de Heeckerensstraat 201 in Velp. Deze maaltijd wordt bereid door Syrische vluchtelingen / vrijwilligers van het Velpsch Maal. Die wonen al een tijd in Nederland én werken als vrijwilliger voor het Velpsch Maal.

Op het hoofdgerecht staat Ouzi. Dit is een gerecht bereid met lamsvlees en gekruide rijst verpakt in deeg en afgebakken in de oven. Er wordt ook een salade bij geserveerd. Als nagerecht wordt een Baloza gemaakt. Dit is een sinaasappeltoetje.

Bij Marten Zweers, beheerder van de Poort, kunt u uiterlijk tot maandag 9 oktober 12 uur inschrijven voor 4,50 .

Foto: Buurthuis de Poort

 

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten