Verenigingen

Paddenstoelenwandeling op landgoed Rosendael

Foto: Jannie de Jong / IVN Oost-Veluwezoom

ROZENDAAL – De boswachter van Geldersch Landschap & Kasteelen organiseert op vrijdag 13 oktober een paddenstoelenwandeling op landgoed Rosendael. Hoewel paddenstoelen er het hele jaar door zijn is oktober de maand waarin zij het meest zichtbaar zijn.

Tijdens de wandeling wordt op zoek gegaan naar veel voorkomende, zeldzame en eetbare soorten paddenstoelen.

Tevens komt aan bod waarom bepaalde paddenstoelen specifiek hier voorkomen. Een spiegeltje om de onderkant van de paddenstoelen goed te kunnen bekijken is aan te raden.

De paddenstoelenwandeling van 2,5 uur start om 14.00 uur bij de ingang van kasteel Rosendael.

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten