Verenigingen

Cursus Introductie Windows 10 in de Bibliotheek Dieren

Foto: Pixabay

DIEREN – Bibliotheek Veluwezoom organiseert op 31 oktober en 7 november een cursus ‘Introductie Windows 10’. In twee praktische lessen van 2 uur komen de mogelijkheden van het in 2015 geïntroduceerde besturingsprogramma aan de orde.

De cursus Introductie Windows 10 wordt gegeven door deskundige vrijwilligers, die hun kennis en ervaring op het gebied van informatietechnologie inzetten om computergebruik te bevorderen. Ze geven op verschillende locaties cursussen over Windows 10, de iPAD, Excel, het werken in de Cloud, en meer.

De kosten voor deelname aan de cursus zijn 30,-.  Aanmelden is noodzakelijk. Kijk voor meer info op Bibliotheekveluwezoom.nl.

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten