Verenigingen

Open Huis bij Dorpskerk Spankeren

Foto: Studio Rheden

SPANKEREN – De Dorpskerk van Spankeren zet op zaterdag 14 oktober de deuren open voor iedereen die eens een kijkje wil nemen in de pas gerenoveerde Dorpskerk.

De monumentale kerk wordt regelmatig gebruikt als een trouwlocatie of voor een afscheidsdienst. Maar er worden concerten, bedrijfspresentaties, lezingen en exposities gegeven.

Er zijn op deze dag van 13.30 tot 17.00 uur ook twee exposanten aanwezig: Berend Smits met houtsculpturen en Triny Vossenberg met schilderijen. Gé Helmich verzorgt een muzikaal intermezzo. Kijk voor meer informatie op www.stichtingdorpskerkspankeren.nl

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten