Verenigingen

Zondagmiddag paddenstoelenexcursie in Velp

Foto: Jannie de Jong / IVN

VELP – IVN Oost-Veluwezoom houdt zondag 15 oktober een wandeling in Velp waarbij men op zoek gaat naar paddenstoelen. De wandeling begint om 14.00 uur op de parkeerplaats van het tennispark Beekhuizen een de Beekhuizenseweg 99 in Velp.

Paddenstoelen zijn het hele jaar te vinden maar de meesten duiken in het najaar op. Het is leuk een spiegeltje mee te nemen om zo ook de onderkant van de paddenstoelen goed te kunnen bekijken.

De wandeling duurt ongeveer 2,5 uur. Iedereen is welkom en aanmelden is niet nodig. Kijk voor meer info op www.ivnoostveluwezoom.nl.

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten