Verenigingen

Ondernemerscafé Gemeente Rheden woensdag in Velp

Wethouder Ronald Haverkamp. Foto: VVD Rheden

RHEDEN – Elk jaar wordt er een Ondernemerscafé voor ondernemers uit de gemeente georganiseerd. Het thema van het Ondernemerscafé is dit jaar ‘Contact komt voor Contract’.

Het jaarlijkse ondernemerscafé is op woensdag 18 oktober bij Jacobs Verhuizingen op bedrijventerrein de Beemd in Velp

Het ondernemerscafé wordt om 19,00 uur geopend door Ronald Haverkamp, wethouder economische zaken. Op het programma staan een presentatie door Arjan Flipse, algemeen directeur Jacobs Verhuizingen en een presentatie door Hélène Oosterhuis over ‘Contact komt voor Contract’. Kijk voor meer informatie op Rheden.NL. Men verwacht ongeveer 200 ondernemers.

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten