Verenigingen

Poppentheater tijdens Sprookjesfestival in Studio26

Foto: Smoespot Theater, Studio 26

VELP – In het theater van Studio26 in Velp speelt het Smoespot Theater op 20 oktober de voorstelling ‘Dunia Tubuh’ (betekenis: lichaamswereld). In de voorstelling worden kinderen vanaf 3 jaar meegenomen in de wereld van het lichaam.

Tijdens ‘Dunia Tubuh’ worden de poppen voor de ogen van het publiek langzaam aangekleed en transformeren ze van een lichaamsdeel naar een personage. De voorstelling bestaat uit 3 korte verhaaltjes. Elk verhaal een andere pop en een ander lichaamsdeel.

Dunia Tubuh is vrijdag 20 oktober 4 keer te zien. Kaarten zijn te koop aan de deur of in de webshop van Studio26. De voorstelling duurt 25 minuten. De voorstelling Dunia Tubuh is onderdeel van het Sprookjesfestival.

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten