Streeknieuws

Parkeerplaats Tellegenlaan in het centrum van Dieren wordt opgeknapt

Foto: Google Maps

DIEREN – De parkeerplaats aan de Tellegenlaan in het centrum van Dieren gaat op de schop. De gemeente Rheden trekt daarvoor bijna een half miljoen euro uit.

Voor de parkeercapaciteit is aanpak van de parkeerplaats niet nodig, maar door de herinrichting komen er meer parkeerplaatsen beschikbaar bij de ingang het centrum. Daarnaast wordt de entree van het centrum aantrekkelijker, meldt de gemeente.

De gemeente onderzoekt nog of er een blauwe zone wordt ingevoerd. Daarmee kan met een parkeerkaart voor een aantal uren gratis worden geparkeerd.

De herinrichting van de parkeerplaats aan de Tellegenlaan is een onderdeel van een groter plan om het centrum van Dieren aantrekkelijker te maken.

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten