Streeknieuws

Politie zoekt dader beroving 76-jarige vrouw in Scapino in Velp

Foto: Pixabay

VELP – De politie zoekt de dader van een beroving in de Scapino in Velp. Er zijn bewakingsbeelden vrijgegeven in het tv-programma BureauGLD.

Een 76-jarige vrouw werd op vrijdagmiddag 6 oktober bestolen van haar tas in de schoenenwinkel aan de President Kennedylaan. Op bewakingsbeelden van de winkel is te zien dat een onbekende vrouw in een onbewaakt moment de tas wegneemt.

De tas wordt korte tijd later teruggevonden in de omgeving. Het contante geld is er dan uit.  De politie vraagt mensen die meer weten te reageren.

Inhoud niet beschikbaar.
Accepteer cookies door op Accepteren in de banner te klikken

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten