Verenigingen

Buurtvereniging organiseert kerstmarkt in Dieren

Foto: Studio Rheden / Martin de Jongh

DIEREN – Of we een witte kerst krijgen is afwachten. Toch organiseert Buurtvereniging Stenfert op 17 december weer een kerstmarkt in Dieren.

De markt begint om 14.00 uur en zal doorgaan tot 19.00 uur. Op deze dag is er weer veel  live muziek aanwezig. De vuurkorven zullen ook niet ontbreken en alle kraampjes worden dit jaar ook weer voorzien van kerst verlichting.

Wie een kraam wil huren betaalt 25,- euro per kraam van 4.00 meter bij 1.00 meter. Het is natuurlijk wel de bedoeling dat er kerstartikelen worden aangeboden die met kerst te maken hebben. Aanmelden kan via Buurtverenigingstenfert.nl.

Reageren is niet mogelijk

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten