Verenigingen

Zaterdag officiële opening Verzamel Gebouw Het Duynhuis

Foto: Studio Rheden

DIEREN – Het Verzamelgebouw ‘Het Duynhuis’ wordt op zaterdag 28 oktober om 11.00 uur officieel geopend. Daarna kan iedereen het gebouw bezichtigen tijdens Open Huis tot 14.00 uur.

De stichting Verzamelgebouw Dieren heeft tot doel het duurzaam exploiteren en verhuren van het gebouw (voormalig schoolgebouw) in de Van der Duyn van Maasdamstraat 63 in Dieren (genaamd het Duynhuis).

Het Duynhuis organiseert activiteiten zonder de intentie van winst- of commercieel oogmerk en draait op termijn zonder inzet van fossiele brandstoffen. Een huis waar voor exploitatie en onderhoud maximaal gebruik gemaakt wordt van inzet van participanten en deelnemers.

Deel dit artikel:

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten