Streeknieuws

Bestuurder op Velperbroekcircuit gepakt met drugs

Foto: politie

VELP – Een 26-jarige man uit Doetinchem die vrijdagavond betrokken was bij een aanrijding op het Velperbroekcircuit had drugs bij zich. Dat meldt de politie zaterdag. De politie trof 95 xtc-pillen, 5 gram cocaïne en illegale medicatie aan.

Volgens de politie was de 26-jarige bestuurder van een witte bestelwagen betrokken bij een aanrijding en nam daarna de benen. Agenten konden hem vrij snel aanhouden.

Uit een drugstest bleek volgens de politie dat hij onder invloed van drugs was. Daarnaast troffen de agenten bij het fouilleren allerlei drugs aan. Bovendien was hij niet in het bezit van een geldig rijbewijs.

Bij de Doetinchemmer is bloed afgenomen om te onderzoeken of de speekseltest juist was.

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten