Streeknieuws

Opnieuw drukte op A12 door terugkerende Duitsers

Foto: Studio Rheden

ARNHEM – Opnieuw was het woensdag bij Arnhem drukker dan normaal tijdens de avondspits. Volgens de ANWB kwam dit net als dinsdag door terugkerende Duitsers.

Met name op de snelweg A12 in de richting van Duitsland was er woensdag een vertraging die opliep tot een half uur. Veel Duitse toeristen keerden huiswaarts na een dagje in Nederland te hebben doorgebracht vanwege de feestdag Allerheiligen.

Dinsdag had een ander deel van Duitsland ook vrij door een feestdag, namelijk Reformationstag.

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten