Verenigingen

Zangvereniging Sursum Corda zoekt nieuwe leden

Foto: Pixabay

ELLECOM – De vakantie zit er weer op. Dus zangvereniging Sursum Corda gaat weer van start. Het koor uit Ellecom met 35 leden in de leeftijd van 35 tot 90 jaar gaat weer repeteren.

De gemengde zangvereniging Sursum Corda is een vierstemmig gemengd koor met een breed repertoire variërend van populaire evergreens tot licht klassiek. De leden komen uit Ellecom, De Steeg, Rheden, Velp, Dieren, Doesburg en Angerlo.

Wie mee wil doen is welkom op dinsdagavond van 20.00 uur tot 22.00 uur in de Multifunctionele Accommodatie “Nieuw Bergstein / Dorpshuis” aan de Binnenweg 40 A2 in Ellecom. Kijk voor meer info op SursumCordaEllecomSite.Wordpress.com

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten