Streeknieuws

iPad gestolen uit huis in Rheden, politie toont camerabeelden

Foto: Pixabay

RHEDEN – De politie heeft camerabeelden vrijgegeven over een beroving in een huis aan de Arnhemsestraatweg in Rheden op 6 april. De beelden waren te zien in het tv-programma Bureau GLD.

Een bewoonster hoorde gestommel in huis en kort daarna werd de deur van haar kamer geopend door een onbekende man. Deze schrok toen hij de bewoonster zag en rende meteen weer weg.

Volgens de politie is de man mogelijk met een ladder via de bovenverdieping naar binnen gekomen en heeft een Ipad meegenomen die beneden op de keukentafel lag. De politie vraagt mensen met tips zich te melden.

Inhoud niet beschikbaar.
Accepteer cookies door op Accepteren in de banner te klikken

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten