Streeknieuws

Vechtende vossen bij Rheden vastgelegd op camera

Foto: YouTube / Gerrit Lammers

RHEDEN – Een bijzonder gezicht op een filmpje op YouTube. Daarop is te zien hoe twee vossen met elkaar vechten. Het filmpje is deze week gemaakt in de buurt van Rheden.

Naast de vossen komen er ook dassen, wilde zwijnen en herten voorbij. De beelden zijn opgenomen door Gerrit Lammers. Hij gebruikte een zogeheten cameraval, een camera waarmee makkelijk wilde dieren mee opgenomen kunnen worden.

Lammers had de camera opgehangen voor een onderdoorgang langs het wildraster bij het dorp Rheden.

Inhoud niet beschikbaar.
Accepteer cookies door op Accepteren in de banner te klikken

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten