Verenigingen

MVT Rheden & Rozendaal zoekt mantelzorgers

Foto: Studio Rheden

ROZENDAAL – Iedereen kan in een situatie terecht komen waarin hulp van anderen nodig is. Familie, vrienden of buren kunnen deze steun niet altijd bieden. Dan is het mogelijk een beroep te doen op vrijwilligers.

Maar in Rheden en Rozendaal worden mantelzorgers onvoldoende bereikt. Daarom is MVT Rheden & Rozendaal nu op zoek naar mantelzorgers in de leeftijd van 18 tot 35 jaar.

MVT Rheden & Rozendaal wil met een nieuw initiatief hier verandering in  brengen in samenwerking met ervaringsdeskundigen en enkele professionals. Kijk voor meer info op mvtrheden.nl.

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten