Verenigingen

Tweede Syrisch Velpsch Maal in Buurthuis de Poort

foto: Buurthuis de Poort

VELP – In oktober hebben ruim 40 buurtbewoners genoten van het eerste Syrisch Velpsch Maal. En vanwege het succes organiseert Stichting Buurthuis de Poort wederom een Syrisch Velpsch Maal in november,

Het volgende Syrisch Velpsch Maal is op donderdag 16 november. Dan kunt u  vanaf 17.00 uur weer aanschuiven voor een heerlijke Syrische maaltijd.

Het hoofdgerecht ‘Molokhia’ is een gerecht met spinazie rijst en kip. Het nagerecht is een Hareesa, een toetje van griesmeel met kokosnoot, amandelen en yoghurt. Eet u mee?

Inschrijven bij De Poort kan tot uiterlijk tot maandag 13 november. De prijs is slechts 4,50 per persoon. Kijk voor meer info op www.buurthuisdepoort.nl

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten