Verenigingen

Dag van de Franse taal bij scholengemeenschap Het Rhedens

Foto: Het Rhedens in Dieren

RHEDEN – Het Rhedens Dieren en Het Rhedens Rozendaal doen donderdag (9 november) mee aan de nationale Dag van de Franse Taal. Niet alleen om het economische en culturele belang van de Franse taal te onderstrepen, maar ook om de keuze voor het Frans te bevorderen bij leerlingen.

De dag krijgt een Frans tintje in onze gemeente. Leerlingen van Het Rhedens Dieren komen op deze dag in blauw – wit – rood (de kleuren van de Franse vlag) naar school. Maar ze komen ook in kledingstukken met Franse tekst.

Alles krijgt een Frans tintje. Van Franse baretjes, Franse snorretjes en Franse muziek in de aula. Kijk voor meer info op HetRhedens.nl.

Deel dit artikel:

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten