Burgemeester Petra van Wingerden-Boers neemt afscheid in Ellecom

Foto: gemeente Rheden

ELLECOM – Burgemeester Petra van Wingerden-Boers neemt zondagmiddag (12 november) afscheid van het dorp Ellecom. Alle inwoners zijn uitgenodigd van 14.00 uur tot 16.00 uur in het Dorpshuis Klein Bergstein aan de Binnenweg 40a.

Er zijn o.a. optredens van het gemengd zangkoor Sursum Corda, koor Lief en Leed, muziekvereniging Excelsior, het mannenkoor Rolling Home en The Starlight Sisters.

Herinnering of wens
Het thema voor de afscheidsmiddag is: ‘Petje af voor de burgemeester’. Inwoners van Ellecom worden gevraagd die middag een bijzonder of grappig hoofddeksel te dragen. Ook zijn alle inwoners gevraagd op een bijzondere manier een wens of herinnering op te schrijven voor de burgemeester.

Afscheid in De Steeg
Het dorp De Steeg neemt op vrijdagmiddag (10 november) al afscheid van burgemeester Petra van Wingerden. Dit zal gebeuren in een bijeenkomst voor genodigden op kasteel Middachten.

Diverse inwoners, vertegenwoordigers van verenigingen en het bedrijfsleven in De Steeg hebben hiervoor inmiddels een uitnodiging ontvangen. Op 1 januari 2018 stopt Petra van Wingerden-Boers als burgemeester van Rheden.