Streeknieuws

Jongen (15) in elkaar geslagen in Velp, politie zoekt drie mannen

Foto: Martin de Jongh

VELP – Een 15-jarige jongen is maandagavond in Velp in elkaar geslagen door drie mannen die hem probeerden te beroven. Dat meldt de politie.

De straatroof gebeurde iets na 20.00 uur op de Arnhemsestraatweg ter hoogte van de Nordlaan. Het slachtoffer vertelde dat hij die avond door drie onbekende mannen in het Engels werd aangesproken. Vervolgens werd hij door het drietal geslagen, onder andere met een fles. Ook trapten ze tegen zijn fiets aan.

De mannen zijn  het Daalhuizerpark in gerend in de richting van de Daalhuizerweg. Agenten hebben in de omgeving uitgekeken naar de drie maar hebben deze niet aangetroffen. Het slachtoffer is ter plekke behandeld door ambulancepersoneel.

De politie heeft een signalement van de drie mannen, die een Pools accent hadden. Een man had een wit vest/jas en een andere man was donker gekleed met een bont kraag. Opvallend is dat één van de mannen krassen in zijn gezicht had. Ook droeg één van de mannen een petje.

De politie vraagt getuigen zich te melden.

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten