Verenigingen

Stichting Podiumkunsten organiseert Theater aan huis

Foto: Stichting Podiumkunsten Velp

VELP – Stichting Podiumkunsten Velp presenteert van 9 tot en met 12 november het programma ‘Theater aan Huis’. Het kleinschalige theaterinitiatief wordt voor de 4e keer georganiseerd en speelt zich deze keer af in de omgeving van Velp-Zuid.

Jong aanstormend talent krijgt hier de kans om theater te maken op ongebruikelijke locaties. Dit jaar vertellen 5 regisseurs in 5 korte voorstellingen op 5 verschillende locaties hun verhaal.

Het programma start op alle dagen om 19.15 uur aan Rietganssingel bij het A348 viaduct in Velp. De entree bedraagt 12.50. Reserveren is noodzakelijk en dat kan bij Boekhandel Jansen & de Feijterin Velp of via www.eenpassievoorboeken.nl.

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten