Verenigingen

Met Ik, robot naar de film Robot & Frank

Foto: Pixabay

DIEREN – Filmhuis Dieren draait op dinsdagavond 21 november de film ‘Robot & Frank’, een film over een onwaarschijnlijke vriendschap tussen een man met beginnende Alzheimer en een robot die voor hem zorgt.

Het Filmhuis draait de film ter gelegenheid van de campagne ‘Nederland Leest’, die dit jaar in het teken staat van robotica.

Op vertoon van ‘Ik, robot’, het boek dat deze maand gratis verkrijgbaar is in de bibliotheek, krijgt iedereen 2,- korting op de film. Kijk voor meer info op Bibliotheekveluwezoom.nl

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten