Streeknieuws

Politie Rheden gaat hardlopen voor 3FM Serious Request

Foto: Studio Rheden

RHEDEN – De politie gaat op woensdag 20 december hardlopen voor het goede doel. Circa 30 politiemedewerkers gaan hardlopend vanaf Zutphen via Velp naar het ‘Glazen Huis’ in Apeldoorn om daar een mooi bedrag te doneren voor het Rode Kruis.

De politiemedewerkers lopen in blokken van vijf kilometer in één dag naar Apeldoorn. Daar strijkt van 18 tot 24 december ook 3FM Serious Request neer waar 3 deejays een week lang in het ‘Glazen Huis’ plaatjes draaien voor een stille ramp.

De politieteams IJsselstreek en IJsselwaarden hebben voor deze sponsorloop de handen ineen geslagen om een steentje bij te dragen aan deze actie. Doneren kan via de website van 3FM. De actie heeft tot nu toe al 960.– euro opgeleverd.

Reageren is niet mogelijk

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten