Streeknieuws

Slimme medewerkers Lidl in Velp voorkomen diefstal dozen wijn

Foto: politie

VELP – Medewerkers van supermarkt Lidl in Velp hebben weten te voorkomen dat drie dieven aan de haal gingen met twee dozen wijn.

De supermarkt aan de Nordlaan wordt momenteel verbouwd. Op het parkeerterrein stond een pallet met daarop de dozen wijn. Drie dieven dachten de wijn snel mee te nemen, maar de medewerkers van de Lidl zagen dit gebeuren. Zij hebben snel het hek van het terrein gesloten.

Hierdoor kon de auto met daarin de dieven niet verder rijden. De politie heeft de drie uit Brummen kunnen aanhouden.

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten