Streeknieuws

Goed jaar voor Openluchttheater de Pinkenberg in Velp

Foto: Cultuurbedrijf RIQQ

VELP – Voor Openluchttheater de Pinkenberg was het een goed jaar; het bezoekers aantal steeg met bijna 15 procent naar bijna 5.000. Dat meldt Cultuurbedrijf RIQQ.

De kindervoorstellingen nemen een groot deel van de bezoekers voor haar rekening. Een andere grote publiekstrekker dit jaar was Ellen ten Damme met Het Gelders Orkest. Voor het eerst in lange tijd was volgens RIQQ een voorstelling volledig uitverkocht.

De komende jaren hoopt het theater deze groei vast te houden.

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten