Streeknieuws

Gemeente Rheden zet huishoudboekje online

Foto: Pixabay

DE STEEG – De gemeente Rheden heeft het huishoudboekje voor 2018 en de begroting voor de komende jaren online gezet. De website is te vinden op rheden.begroting-2018.nl.

Op de website zijn alle documenten bij elkaar gezet en kunnen bezoekers kiezen om direct naar de begroting online te gaan, het huishoudboekje te bekijken of de begroting  downloaden.

Wethouder Haverkamp van financiën is blij met de website. ‘De informatie is hiermee toegankelijk geworden voor iedereen die wil weten waar wij het geld aan uitgeven. Vanaf nu hoeven mensen geen lijvig boekwerk meer te lezen, maar kan men op onderwerp kiezen.’

 

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten