Grote verkoopzondag bij Gelders Geologisch Museum Velp

Foto: Gelders Geologisch Museum Velp

VELP – De laatste jaren is door schenkingen aan het museum veel dubbel materiaal binnengekomen dat prachtige mineralen, fossielen en boeken bevat. Omdat de expositieruimte beperkt is wordt een deel van dit dubbele materiaal nu door het museum verkocht voor een relatief lage prijs.

De verkoopdag (entree is gratis) wordt gehouden in het museum op zondag 19 november van 12.00 tot 16.00 uur. Door de kopen van mineralen, fossielen en boeken steunt u ook meteen het museum en haar doelstellingen.

Foto: Gelders Geologisch Museum Velp

Het museum bevat verder diverse exposities van mineralen, fossielen en gesteenten. Het museum is normaal alleen geopend van dinsdag t/m zondag van 12.00 tot 17.00 uur.

Gelders Geologisch Museum is gevestigd aan de Parkstraat 32 in Velp. Kijk voor meer info op www.geologischmuseum.nl.