Verenigingen

Grote verkoopzondag bij Gelders Geologisch Museum Velp

Foto: Gelders Geologisch Museum Velp

VELP – De laatste jaren is door schenkingen aan het museum veel dubbel materiaal binnengekomen dat prachtige mineralen, fossielen en boeken bevat. Omdat de expositieruimte beperkt is wordt een deel van dit dubbele materiaal nu door het museum verkocht voor een relatief lage prijs.

De verkoopdag (entree is gratis) wordt gehouden in het museum op zondag 19 november van 12.00 tot 16.00 uur. Door de kopen van mineralen, fossielen en boeken steunt u ook meteen het museum en haar doelstellingen.

Foto: Gelders Geologisch Museum Velp

Het museum bevat verder diverse exposities van mineralen, fossielen en gesteenten. Het museum is normaal alleen geopend van dinsdag t/m zondag van 12.00 tot 17.00 uur.

Gelders Geologisch Museum is gevestigd aan de Parkstraat 32 in Velp. Kijk voor meer info op www.geologischmuseum.nl.

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten