Streeknieuws

Man in Velp opgepakt na melding voelen aan portieren auto’s

Foto: politie

VELP – De politie heeft een man opgepakt na melding dat iemand aan portieren van auto’s zat te voelen. De politie ging ter plaatse en hield een verdachte man aan. Hij verzette zich behoorlijk bij zijn aanhouding.

‘Mogelijk was de persoon op zoek naar onafgesloten auto’s waar hij makkelijk goederen uit kon halen’, aldus de politie op Facebook. De agenten vonden ook een frontje van een autoradio aan (zie foto).

De politie vraagt of iemand het frontje mist. Dan kan degene zich melden bij de politie. De aangehouden man had overigens nog een boete openstaan. De politie doet verder onderzoek.

Deel dit artikel:

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten