Verenigingen

Wandelexcursie in de Imbos nabij Laag-Soeren

Foto: Jannie de Jong IVN

LAAG-SOEREN – IVN Oost Veluwezoom verzorgt zondag (19 november) een wandelexcursie in de Imbos nabij Laag-Soeren. De start is om 13:00 uur op de parkeerplaats Elsberg / Lange Juffer aan het einde van de Schaapsallee in Laag-Soeren.

In het bosreservaat de Imbos bestaat een kleine buurtschap. De gidsen vertellen de wandelaars over het ontstaan van deze buurtschap en over de twee andere bouwerijen die door de Heren van Rosendael in het verleden zijn opgericht.

Wat is eigenlijk een bouwerij? De stempel die de Heren van Rosendael op dit landschap hebben gedrukt zijn nog duidelijk zichtbaar. Aanmelden is niet nodig en deelname is gratis. Kijk voor meer info op www.ivnoostveluwezoom.nl.

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten