Verenigingen

Burgemeester Van Wingerden neemt afscheid in Laag-Soeren

Foto: gemeente Rheden

LAAG-SOEREN – Burgemeester Petra van Wingerden-Boers neemt zaterdag 25 november afscheid van het dorp Laag-Soeren. Alle inwoners zijn van harte uitgenodigd om 11.45 uur in ’t Sprengenhus aan de Harderwijkerweg 25.

Het programma heeft een informeel karakter en burgemeester Van Wingerden zal tot circa 13.45 uur in ’t Sprengenhus aanwezig zijn. Muziekvereniging Sempre Crescendo, Theatergezelschap Troep en de veertien Soerense verenigingen en stichtingen zijn ook aanwezig.

Op 1 januari 2018 stopt Petra van Wingerden-Boers als burgemeester van Rheden.

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten