Streeknieuws

Twaalf bekeuringen bij snelheidscontrole in Rozendaal

Schelmseweg in Rozendaal. Foto: Studio Rheden

ROZENDAAL – Bij een snelheidscontrole op de Schelmseweg in Rozendaal hebben agenten twaalf bekeuringen uitgeschreven. Ook zijn tientallen mensen er met een waarschuwing vanaf gekomen.

Niet iedereen werd op de bon geslingerd. ‘Omdat deze weg iets afloopt en wij onderaan stonden hebben wij ons verbaliseringsbeleid hierop aangepast. Dit houd in dat wij alleen bestuurders een bekeuring hebben gegeven die boven de 70 kilometer per uur reden’, aldus de politie.

Op de Schelmseweg mag maar vijftig kilometer per uur gereden worden. De hoogst gemeten snelheid was 86 kilometer per uur. Ook werd er een bekeuring uitgeschreven aan een automobilist die de gordel niet om had.

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten