Streeknieuws

Fietser in Velp aangereden, automobilist rijdt door

Foto: politie

VELP – Een fietser is maandag in Velp aangereden. De automobilist is doorgereden.

De fietser werd aangereden in de Reigerstraat. De bestuurder van een witte Renault Twingo is vervolgens doorgereden, linksaf richting het Velperbroek.

‘Wij zijn daarom op zoek naar de witte Renault Twingo die 1 wieldop mist. Het gaat hier waarschijnlijk om de nieuwste Twingo’, aldus de politie.

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten