Verenigingen

Lezing over robotica en ethiek in de Bibliotheek Dieren

Foto: Bibliotheek Veluwezoom

DIEREN – In Bibliotheek Dieren is vrijdagmiddag (24 november) een lezing over robotica en ethiek. Wanneer wordt een robot van een voorwerp een levend wezen? Kun je een band opbouwen met een robot? Belangrijke vragen om over na te denken en met elkaar over te praten.

De lezing vindt plaats ter gelegenheid van Nederland Leest, de grootste nationale leescampagne.

Toegangskaarten voor de lezing zijn verkrijgbaar via de website van Bibliotheek Veluwezoom en bij de klantenservice in de Bibliotheek Dieren. De lezing begint om 14.00 uur en duurt ongeveer tot 16.00 uur.

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten