Verenigingen

Korting met collectieve zorgverzekering via gemeente Rheden

Foto: Studio Rheden

RHEDEN – Gemeente Rheden vindt het belangrijk dat iedere inwoner goed verzekerd is tegen zorgkosten. Maar het kan zijn dat een aanvullende zorgverzekering te veel gaat kosten. De gemeente kan nu helpen met een collectieve aanvullende zorgverzekering via Zorgverzekeraar Menzis.

Dit kan betekenen dat u korting krijgt op bijvoorbeeld een bril, hoorapparaat, tandarts of een dieet .

Er gelden wel speciale regels om in aanmerking te komen op de zorgverzekering. Een collectieve aanvullende verzekering kan worden aangevraagd via www.gezondverzekerd.nl/rheden.

Naast de collectieve aanvullende verzekering heeft de gemeente meer mogelijkheden om inwoners te ondersteunen. Er zijn verschillende regelingen waarvoor inwoners van Rheden  met een laag inkomen in aanmerking kunnen komen.

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten