Verenigingen

Geldersch Landschap & Kasteelen zoekt vrijwilliger

Foto: Ciska van der Genugten

ARNHEM – Geldersch Landschap & Kasteelen organiseert jaarlijks ongeveer 250 excursies met de boswachter. Verspreid over Gelderland neemt de boswachter mensen mee naar de mooiste plekken, vertelt verhalen die zijn verbonden met het landschap en laat planten, dieren en monumentale gebouwen zien.

Om de lokale en regionale bekendheid van de excursies te vergroten, worden de aankondigingen van de excursies aangeboden aan krantenredacties voor publicatie.

Geldersch Landschap & Kasteelen is nu op zoek naar een vrijwilliger die de beschikbare informatie wekelijks wil invoeren op de websites van diverse kranten / huis aan huis bladen.

De werkzaamheden nemen gemiddeld 4 uur per week in beslag en kunnen vanuit huis worden gedaan. Kijk voor meer info op www.glk.nl/help-mee/word-vrijwilliger.

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten