Streeknieuws

Glazen wand van bushokje in Velp vernield

Foto: Studio Rheden

VELP – Op de Waterstraat in Velp is dinsdagavond de glazen wand van een bushokje vernield.

Een buurtbewoner zag de vernieling gebeuren en waarschuwde de politie. Die was er snel, maar toen was de vogel al gevlogen. Een zoekactie naar de dader in de omgeving leverde niets op.

Eind vorige week moest een bushokje op de Zutphensestraatweg in Velp het ontgelden.

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten