Verenigingen

Nieuw handwerkcafé van start in Dieren

Foto: Vrijetijdsvleugel van het Duynhuis

DIEREN – Vanaf 22 november is er elke woensdagochtend een handwerkcafé in de Vrijetijdsvleugel van het Duynhuis. Het café is geopend van 10.00 tot 12.00 uur in het onderkomen aan de van der Duyn van Maasdamstraat 63 in Dieren.

Aanschuiven kan met eigen handwerk. Maar kun je niet haken of breien? Dan is dit de manier om het letterlijk in de vingers te krijgen. Er wordt meteen gestart met een eenvoudige cursus.

Aanmelden is niet nodig. Aan het handwerkcafé zijn geen kosten verbonden.

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten